Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Na jakim serwerze zacząć grać?

wilk2312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy, najwięcej gra na APEX-EU, wielu też na CHICANE-EU, ale ja polecam na tym pierwszym. :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Apex jest najstarszym serwerem. Dawniej był tylko Apex, więc jeżeli masz ochotę pograć ze "Starymi wyjadaczami" to zachęcam do gry na Apex-EU. Jeżeli zaś jesteś nowym graczem, udaj się tam, gdzie grają Twoi znajomi, do wyboru masz Apex-EU (Pierwszy serwer - multum graczy) oraz Chicane-EU (W miarę nowy serwer - średnia ilość graczy). Serwery nie różnią się niczym, poza ilością graczy. Na Apexie jest ich znacznie więcej, ponieważ ci, którzy rozpoczęli grę lata temu, nie zostawią swojego dobytku, aby przerzucić się na serwer, gdzie nie mają niczego. Wybór należy do Ciebie, a pytanie zasadniczo głupie...

Na apex-eu duzo polaków= dużo cziterów

Chcesz powiedzieć, że skoro gra dużo Polaków , to dużo osób czituje? Może masz rację, może się mylisz, ale nie wiem czy zauważyłeś, ale to gracze z CCCP [Cep Cepa Cepem Pogania] (Rosji) przodują w tworzeniu, opatentowaniu, oraz użyciu czitów.

Opublikowano

Co do Polaków to większość z nich używa hacków 4 fun lub do wzbogacenia się (czyli boty takie jak Slenf, QR, QP czy GPWA), które nie przeszkadzają innym bo są one tylko w zakresie Single Playera lub gry ze samym sobą. Do tego ja lubie użyć sobie hacków ułatwiających zbieranie diamentów czy pozwalających na zabawę zwaną driftem. Jakoś nie przeraża mnie to, że ktoś w grze Multiplayer daje dzidę za pomocą hacków. Na każdego hackera znajdzie się sposób.

Nie każdy potrafi skutecznie uzywać hacków i do tej pory zdarzało mi się dawać nauczkę marnym hackerkom, hackując również. W gronie znajomych można się zgadac na normalne granie :) Wielu polaków poznaje się właśnie przez

hackowanie również :P i z przeciwników stajemy się kumplami. Zapraszam na Apex-EU !

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Chciałbym zauważyć, że temat dawno został wyczerpany, a mianowicie pod koniec września.

ZAMYKAM

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...